Cranio paard
Brengt de beweging en het welbevinden van je paard weer in  balans.

Diercommunicatie

Al  jaren ben ik naast cranio-sacraaltherapeut ook dierentolk.
Zou jij weleens willen weten wat jouw dier je te vertellen heeft?
Als je dat wenst, kan ik intuïtief contact met je dier leggen. Meestal vinden dieren het heel fijn om gehoord te worden en hebben zij boodschappen met een wijsheid waarover ik mij nog steeds kan verbazen.
Een diercommunicatie draagt ook vrijwel altijd bij aan een diepere band met het dier en meer begrip voor het gedrag van het dier.
Wanneer ik contact leg met je dier, heb ik een foto en een naam nodig. Je kunt zelf een aantal vragen stellen, dan probeer ik daar tijdens het contact antwoord op te krijgen.
Na het contact bel ik meestal op een afgesproken moment met de eigenaar. Ik leg het contact vast in een verslagje, dat ik per e-mail naar je toestuur.

Ik vind het nog steeds verrassend wat dieren vertellen!

Als jij ook nieuwsgierig bent naar wat jouw dier je wil vertellen of heb je een probleem waar je niet uitkomt, dan is een contact met je dier misschien wel een mooie mogelijkheid.

Cranio-sacraaltherapie voor andere dieren dan paarden

Naast cranio-sacraaltherapie voor paarden, bestaat er ook de mogelijkheid om honden en katten te behandelen. Loop je tegen dingen aan in bijvoorbeeld gedrag of vage kreupelheden of andere vage klachten, dan is cranio-sacraaltherapie wellicht een goede optie voor je dier.
Neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Acupressuur

Op dit moment (2017) volg ik de opleiding acupressuur van Alona, waarvoor ik in 2018 examen zal doen.
Acupressuur is onderdeel van TCM (Traditional Chinese Medicine), naast kruidenleer, tuina en acupunctuur. Het is een zeer oude Oosterse geneeswijze, die zijn effectiviteit al eeuwenlang heeft bewezen.
Acupressuur is evenals cranio-sacraaltherapie een zachte techniek. Het is hetzelfde als acupunctuur, er worden echter geen naalden gebruikt, maar er wordt gebruik gemaakt van druk met de vingers.
Voor mij is acupressuur een mooie aanvulling op de cranio-sacraaltherapie, beide behandelwijzen versterken elkaar.
Op dit moment zal ik in mijn behandelingen nog geen gebruik maken van acupressuurtechnieken, omdat ik nog in opleiding ben.

Brengt de beweging en het welbevinden van je paard weer in balans.

Let op: cranio-sacraaltherapie vervangt op geen enkele wijze een behandeling door de dierenarts of andere specialist.